IMAN, PIZZA DAN ACIK ZURA

Semalam mulanya iman ngan family iman ( ibu ngan ayah lah tue) rancang nkg beli barang dapur, tapi tengok pada tahap kesihatan ibu, ktorg cancel mase on the way nak g, so ktorg g the store jer mkn pizza.heheheeh ibu ckp ibu nak mkn chiken wings...terbanglah duit ayah g mlm nie...hahahahaah ( ibu nie mmg kalau bab mkn nafsu dia lain mcm skit).erm mase smp the store tue ibu suruh ayah ngan iman g order dulu sbb ibu nk g toilet jap, hehehe tp iman ngan ayah x orderpun, tp tunggu ibu kuar toilet, mulanyer ibu kate nk tapau jer, sbb x larat....tp pas smp pizza hut ibu ubah pkrn, ibu ajak mkn situ jer, sbb ibu kate ibu x thn dh lapo sgt..si ktorg mknlah situ..masuk² jerpizza hut dh nmpk jiran sebelah umah ktorg, pastu ade sorang makcik nie tau tersenyum² pandang ktorg, iman pelik gak asal lah acik nie sesenyum, iman wat derk jerlah....heheehhe rupenyer acik zura....

Acik zura dtg mkn ngan fmly dia gak...kui!kui!suratan@ kebetulan nie.....erm acik zura teman ktorg mkn smp ktorg balik, acik zura x balik gak, dia tdo kat pizza hut tue kot;p jgn mare acik zura......smp umah ibu mcm biasa aktiviti ibu, iman lak dgn aktiviti iman buli ayah....hehehehehe

1 comment:

Zura said...

mana ade smpai tido kat pizza....tgh tunggu order nk bwk balik umah...