SELAMAT MENYAMBUT HARI IBU........

Kepada semua kengkawan ibu selamat hari ibu iman ucapkan, hehehehe mesti bestkan jadi ibu.Erm tahun nie hari ibu iman g mane erk.....hahahah thn nie iman x kermana pun cuma ikut atuk g kenduri kawin umah kawan atuk kat ampang, dptlah jumper mascot nuri dr bank rakyat, tp xdelah iman amik gambar sbb ibu iman x bawak camera........ Balik dr kenduri kawin iman dlm kereta g dah lena di ulit mimpi, hehehe mane taknyer, iman ragam skit sbb kaki iman sakit jatuh, lutut iman luka....dah kurang duit hantaran utk iman.......;p

Erm iman sesedar jer dh smp umah, ibu pun dah xde kat cc iman, y ade mak long jer....mane ibu iman nie, solat asar kot, sbb dah petang.....pastu iman g main kete baru iman, makngah iman presentkan kat iman......erm....bergaduh ngna rauqah berebut belon...pastu ayah balik iman per laik, berlari ke ayah nk tunnjuk kaki iman y luka....ibu gelak jer.

Pas siap mandi kitorang g batang berjuntai, g tgk rumah kat kota puteri, lawalah rumah² kat situ , tp ibu xnk duduk situ sbb ibu kate jauh sgt nk g keje....heheehehehehe...pas round² ktorg pun balik sbb gpun dah lewat smp umahpun dah mgrb, smp umah iman dan sepupu2 iman smbg main ...kul 8 lebih ibu panggil suap makan....

Pas makan ,dlm kul 10 lebih iman lek umah.......hehehehe ayah wat surprise kat ibu, ayah beli kek sambut hari ibu + bagi bunga kat ibu...hahaahah muka ibu mcm xde perasaan jer iman tgk, tp iman rase ibu sorok kot perasaan terharu tue....hahahaah ibu imankan brutal......PAs ibu suap iman kek, iman pun tdo.....heheheeheh

3 comments:

Zura said...

wahhhhh...romantika d amor....

zh-ena said...

selamat hari ibu

wah wah wah naper bad tak suap kat ko imah..baru la romantik de amor gitu

iman said...

hahahaah ibu iman kan brutal, iman jer y suapkan kat ibu iman....