APER ERK....

Aper yang iman nak coretkan kat sini erk, rasenyer iman ade memacam cerita nak di ceritakan..tp x ingat lah , nak recall pun rase mcm xnak susahkan otak...heheehhehe. Tapi aper yang iman tau iman ade g mkn kuey teow kerang kat subang suria, mase tue kitorang nk g amik van kerja pak long, so mak long ajak teman....sebagai balasan mak long belanja kitorang nie kuey teow kerang...erm sedaplah....hehehe...

Erm....iman mandi kolam renang ngan sepupu² iman, siap wat kuak lentang g, hehehe mesti x cayakan budak y baru 1thn lebih nie dah pandai wat kuak lentang, ibu imanpun x pandai....sbbkan mase mandi tue ibu y jaga iman, dan terkejut tgk iman wat kuak lentang, takut iman lemas sbnrnyer....nasib ibu iman x jatuh segelincir sbb nk selamatkan iman.....( iman xde pepepun, sengih jer)
tp ibu sorry, kalau ibu jatuh tue, iman xtaulh mcm mane....

Sepanjang hujung minggu iman x kemanapun, juz mlm minggu tue, pak ngah belanja kitorang mkn durian + manggis, hehehe mmg puaslah sbb isi dia mmg cantik dan sedap. ....nasib tdoo dlm aircond xdelah rase panas sgt....Erm mak long kate iman dh leh g sekolah sbb iman nie bijak sgt, ckppun terus jer...geram kat mulut tue....hahaahahah tp ibu ckp x perlu, nnt iman bosan, so biar ibu jer y jadi cikgu kat iman memula nie....hehehehe per lah y bestnyer sekolah kan.......

Free Signature Generator

2 comments:

Zura said...

kueh tiow kerang kat subang suria..?? kat mana tue mah...??aku hari2 lalu xth pun ade kueh tiow kerang sedap kat situ..

iman said...

kat tepi flat tue ra, dia mlm jer aku rase...