MAKAN ROTI CANAI....

Semalam atin iman belanja kitorang semua makan roti canai, heheheh atin mmg suka mkn roti canai, kalau nak belanja mkn jer mesti atin akan belanja roti canai. Selalunyer kitorang akan mkn kat "Original Kayu" kat kota damansara...tp sebab semalam dah lewat, kat kul 10 baru kitorang gerak dari rumah, so kitorang decide mkn kat Thaqwa sg buloh jer. Semalam paksu ngan maksu jer xde, sbb paksu keje malam...sp x dpt nak join. Pakcik lak kebetulan lek umah atuk smlm, anta laptop atuk...Dapatlh kitorang semua berkumpul, iman hehehe lepaskan rindu kat pakciklh, semua ngan pakcik, smp nak mknpun dgn pakcik, tp after di susun atur semula, iman kene duduk ngan paklong, ok gak....kongsi makan roti telur bawang paklong...hehehehe terima kasih pak long layan iman.. Itu jer iman nak citer, iman dapat makan roti canai, sedap....minum air ibu, milo ais...;p







Free Signature Generator

3 comments:

Zura said...

terliur aku

zh-ena said...

dah lama tak mkn roti canai..asyik mkn nasi lemak jea..smp berlemak bdn aku nie :D

iman said...

zura - hehehe g lah mkn, jgn bazirkan air liur ko tue

ena - agaknyer mmg kot na, pas bersalin badan akan naik bagai di pam....tp asal aku x erk...trgn gak nk bdn berisi