SEMALAM IMAN BZ JALAN²

Semalam pagi iman xdelah bz sangat, sbb duudk rumah jer, dan mcm biasa kalau duduk rumah xtiviti iman mestilah mengemas rumah ( more pada wat sepah sebenarnyer) dgn sepupu² iman y lain........Smp tgh hari tue, pas mak ngah balik dlm kul 3, kitorang semmua bersiap sedia nk g antar atin iman kursus kat tanjung karang....kursus aper, imanpun x pasti tp iman dgr b4 tue ibu de ckp ngan ayah atin nak g kursus usahawan.....heheeh pas nie jadi cucu org kayalah iman...hahahahaha

Iman luper nk call ibu bgtau y iman ikut makngah g kuala selangor, so bila iman smp rumah dah dekat nk mgrb, imanpun dah terlelap mase tue, sesedar jer ade rase org peluk iman, heheh ibu rupenyer....ibu bila tgk iiman buka jer mate, terus tny iman g mane, nape x call ibu bgtau iman nak jenjalan, hehehe iman sengih jer......pusing kiri kanan, OOOooooo ayah x lek g, erm...tp x smp 10 saat iman pusing belakang tgk ayah dah ade sesengih kat iman...ayah menyorok rupenyer.....

Pas maghrib lak, iman ikut makngah laik g sg buloh lak, punyerlah ibu ngan ayah jerit x bg iman ikut, tp akhirnyer ibu izinkan gak, sbb tgk muka sedih iman...hehehehe..imanpun per laik ckp ngan mak ngah " ngah...wak", mak ngah kuar kete lek, dukung iman....ibu siap jerit g, eeeee mulut tue bijak sgt...iman ikut g antar kak long ngan kak rauha kat tempat tuisyen diorang....so kejap jer....

Heheheh walaupun sekejap, tapi iman happy sbb dpt jenjalan......

Free Signature Generator

4 comments:

zh-ena said...

imah..iman mak ko jg erk

iman said...

a'ah...tp ade baby sitter kat umah mak aku....sbb nk hantar kat org, x berani lah na...bnyk kes

Zura said...

dah lama xg jusco

penjual lampin said...

marilah jengah kedai online khas untuk bayi anda CLOTH DIAPER http://juallampinmoden.blogspot.com