SEMALAM PUNYER CERITA

Semalam iman bangun lewat...hehehe penat bakar ikan, bangun² jer, ayah ngan ibu dah sibuk kat dapur tgh sarapan , so iman join jer...smp kene perli ngan ibu, ibu ckp sunnah rasul bgn tdo tnp gosok gigi minum air masak jer, bkn mkn roti canai minum air tea, iman sengih jer...heheheeh
Pas makan iman duduk tgk tv kartun kacang ngan abg nami jap, pastu iman mandi, masuk bilik tgk ibu tgh baca buku, so iman join jap...ayah lak sibuk kat dapur tlg atin masak nasi ayam....( hehehe ibu antar wakil jer )

Dah siap semua, atin dapat kontrak masak utk PMC, so dah ready semua, iman ikut paksu ngan maksu g antar lauk kat PMC, sbb pastu nak antar ibu lak g shah alam....Pas antar ibu, kitorang semua get ready nk g saujana lak, sebab kakak pak long ade wat majlis ariajdi....lepak kat umah mak long saujana smp ibu lek, tggu ibu mkn dulu...hahahaah ibu mkn bnyk tol semua y ade atas meja ibu bedal...smp kene tegur ngan mak su ipah...hahaha tp ibu selamber jer, ibu ckp ntah nape mmg lapar....semua menda y org sua ibu x tolak dr bakso , laksa, ns ayam, kuih muih, buah-buahan semua ibu bedal...itupun rase lapar g, ibu nie x bc doa ker...;p

Pas dah habis mkn tue, kitorang gerak lek, smp jer kat umah, mk ngah bwk kuar buah rambutan lak, ibu mkn laik...ibu kate laparlh...ayah smp menggeleng kepala tgk nafsu ibu mkn ibu y agak melampau ari nie hahahaahha..iman join jer, ibu mkn , iman mkn...hehehehe...Pas rehat sekejap ibu ajak iman masuk tdo........adush bestnyer dpt rehatkan badan.....nie ayat ibu nie...

Free Signature Generator

2 comments:

Zura said...

mcm mam lah ko mah...

iman said...

hahahaha bukan selalu dpt jadi mem...gpun smlm aku de test...