PEMANDU PEREMPUAN....

Ari nie ibu tgk satu xcident kat jln short cut nak ker sg buloh, erm....sebenarnyer ibu dah tau ade xcident sbb mak long lek keje mlm inform ibu pg td...so ibu relax jer...heheh wlpn mak long kate dh start jam....mls ibu nk kuar awal² hadap jam....on the way g keje, tgk xde jampun...tp still nmpk 2 biji kereta y blum di alihkan...leh kate teruk gak kondisi 2 biji kereta tue......

Erm...pemandu dia mesti lah perempuan, laik satu kereta xtaulh lelaki rasenyer pemandu dia, tp saper y salah ibupun x tau....Erm, ok kiter stop pasat xcident tue, ibu nak marah satu pemandu wanita @ perempuan nie, dah tau nk singgah beli makan kat tepi jalan, ikutlh lane kiri, nie pergi ikut lane kanan watper...nasib x menyebabkan kemalangan..kesian moto tue kene break kecemasan....eeee mcm manelah org x marah pemandu wanita, dah mcm nie perangai dan cara pemanduannyer....

So kepada pemandu² wanita kat luar sane, termasuklah diri ibu, jgnlah kiter sendiri menyebabkan diri kiter di maki dan di perlekehkan pemandu lelaki...nnt kiter gak y terasa hati...xdelah ckp pemandu lelaki tue bgs, tp biasalah org akan nmpk perempuan nie mcm² skit kan...so kengkawan
" BERHATI-HATI DI JALAN RAYA & INGATLAH ORANG YANG DI SAYANGI"



Free Signature Generator

1 comment:

Zura said...

dh nama pun ppuan...tp bengang gak sbb bile kete cm ala2 sengal mesti org akan tujah ppuan..