CONTEST "HAPPY FACES AT PALYGROUND"

Kali nie iman nak join contes kat playground laks....untuk pengetahuan semua contest nie di anjurkan oleh auntie mama syafi. Hhehehe thanx auntie sbb sudi menaja contest mcm gini....hadiah yang bakal dimenangi laks di taja oleh little world gallery..So sesape yang nak turut serta bolehlah terjah ker SINI, syarat² x susahpun..hehehe bak kate org sekarang semua di hujung jari...Ern nie gambar iman kat playground gunung jerai..gambar nie di ambil masa iman dan fmly pergi bercuti ker kedah.......

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v






NAMA : NURHAFIZZATUL IMAN BADROLSYAM

UMUR : 2 TAHUN

PERTALIAN : ANAK IBU

DOB : 25/01/2008

3 comments:

Zura said...

mcm nk jatuh je iman...

iman said...

hehehe..tue seronok sgt ler

adda said...

salam terjah. wah sonok nye iman main gelongsor. ayah dia pn cam nak main sama je hehe.

penyertaan diterima. good luck ye..