HAHAHAHA IMAN DAH PANDAI JALAN SKIT...

Hehehehe tahun baru yang indah sebabnyer, rupanyer bulan nie ramai y berkongsi bulan y sama dgn befday iman...mula dgn atin iman , (01/01), baby baru mak long, nuha (02/01), abg nami (05/01), mak long iman (17/01), makcik mar iman ( 18/01), pakngah iman (21/01) , dan penghabisan iman (25/01)....ramai kan, full lah perut iman makan kek jer....

Erm azam tahun baru iman, tahun nie iman berazam nak jadi anak y baik, solehah, bijak dan lebih nakal...;p
Iman nak improve my self to be someone better than last year....erm dan wat pertama kali dalam hidup iman, iman dah pandai berjalan...hehehe walaupun xdelah sepandai kak rauqah, yang dah boleh berlari...tp iman dah leh menyusun setapak dua kaki iman...mase iman bertatih dgn ibu,ibu gelak sakan....sukalah tue....hahahaa ibu iman akan berusaha lebih utk terus pndai berjalan dan seterusnyer berlari...hehehehe jangan nnt ibu ngan ayah penat nak kejar iman...

Sekarang nie, ibu ckp ibu x larat nak dukung iman, especially lebih dr 10 min, sbb ibu ckp iman dah semakin semangat, ibu dah x larat...so ayah ler selalu jadi mangsa...tp latelyniepun ayah ckp belakang ayah dah terasa sakit sbb asyik dukung iman...heheeh sorry ayah ibu....so mcm nie iman kene tingkatkan usahalah nie, mesti pandai berjalan ,kalau boleh iman harap b4 my birthday...hahaha boleh ker, tinggal brp hari jer laik...tapi ibu selalu ckp, jgn paksa diri, just try ur best my lovely daughter....hehehe ibu nie kalau borak ngna iman mcm iman nie dah dewasa....

2 comments:

ZH - Ena said...

cpt2 iman berjln..tgk cian kat mak n ayah iman..pas nie blh ajar umairah berjln plak :D

iman said...

HEHEHE ACIK ENA DOAKAN IMAN GAK, CEPAT IMAN BELAJAR LEH CPT MENGAJAR ANAK ACIK ENA....;p