SEMUANYA KISAH IMAN



Nie gambar iman tahun lepas, iman dengan atuk same kak rauha,mase nie iman dgn seluruh ahli keluarga Kamarul Adnan Hassandi (atuk iman lah tue) nak g berbuka puasa kat hotel...memang tradisi kate ibu , tetiap tahun family ibu akan pilih satu hari utk berbuka dan berkumpul...









Nie gambar on the way g berbuka puasa kat shah alam, kat hotel concorde.....(tul ker ejaan nie erk, bedal jerlah...blog iman suka ati imanlah...heheheeh)











Nie kak rauha ngan kak rauqah, hehehhe senyum macam nenek jer kak rauha nie, tue kak rauqah tue perempuan melayu terakhir....sebab dia jenis y lembut













eeeeeeeee kak rauha nak tunjuk lubang hidung ker nie....












Inilah acik sue, baby sitter ktorg semua...hehehe tgh mood baik tue, kalau mood x baik...takut beb!
Jgn marah acik sue...iman sayang acik sue....
OK nie kat meja makan dalam hotel tue, nie baru makan skit nie, lum tmbh gie, tgk mak long tue, lapar sangatlah tue, smp mase org bergambarpun nak menelan gie...hehehe
abg nami nie nganga wat per....
OK nie pakngah, atin same atuk iman.eeee kak rauha nie sibuk jer, semua gambar ade dia...hehehee, y ade toncet jin tue kak nur

2 comments:

ZH - Ena said...

ramainya sepupu iman..sepupu umairah sorang ajer..tu pun kami kecik lg..kami sembang2 tapi semua ingat kami nangis..
kami bukan nangis la tapi sembang2 n borak2..

iman dh pandai ckp apa skang nie

iman said...

hehehe iman dah pandai panggil ayah...ibu( tp x lengkaplh) sbt nak makan..mamammamamm