1st AWARD IMAN....HEHEHE



Ini 1st time dalam hidup iman y blum pun smp setahun dah dapat award....time kasih acik chugie bg iman award nie......hahaahahah tp dah terima award nie ade syarat...heehehhe mcm artist .
Peraturan untuk menerima award ini ialah:
Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda: Ok, Done.
Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda:
http://iezmierah.blogspot.com/ yg bg award ni kat iman. ( acik chugielah tue)
iman kenal acik chugie sejak ibu sekolah laik, hehehehe xdelah sejak iman di lahirkan laik...tp mase tue acik chugie x kahwin g, sekarang dah pregnant, so x lame laik dapat kawanlah iman .....
10 hobi iman....
1.Tdo, best tau tdo, lelaik kalau ibu y peluk...leh lena sampai 4-5 jam, sbb ibupun kuat tdo
2 Lepas tdo, perkara wajib, makan..heheheeh
3.Main ngan sepupu-sepupu iman
4.Kacau mak long ngan mak ngah
5.Mengemas rumah , bilik y memang dah terkemas....( buat sepah lah tue ).
6. Mandi.....iman paling suka mandi, lelebih lagi dlm kolam renang kat umah atin, siap berenang lagi...hehehe
7. Naik Moto dgn sesaper sajer y sudi bawak iman naik moto...hehehehe jenjalan tgk kg hahah
8. Iman suka wat muka geram...... walaupun time tue iman x geram
9. Suka dgr org baca alif ba ta dan abc
10. Suka bergambar...

Tak ade sapepun iman boleh bagi award nie, sebab award nie terlalu bermakna buat iman....hehehehehe

1 comment:

ZH - Ena said...

kuat tido erkkkk mmg sama perangai ngan ibu iman :D