SEPATUTNYA HARI Y INDAH....

Hari nie ibu bangun awal kan iman, ibu masak utk ayah sbb ayah kate terasa nak bawak bekal ari nie, so ibu bgn pagi masak nasi lauk simple jer, smbl ikan + sayur goreng + telur dadar, pastu ibu wat sarapan skit utk ayah..... Erm walaupun ngantuk , tp ibu tetap appy sbb dpt masak utk ayah iman....sementara tunggu ayah siap mandi , pakai baju..ibu terlena sebelah anak ibu nie, hehehe geram .....

Sampai umah atuk, kiter sambung tdo, tp ibu rase mase berjalan dgn lambat,ibu tersedar jer tgk baru 7.30, erk awal g, ibu sambung peluk anak ibu...terlena jap. ibu tersedar g sekali tgk, baru 7.45....erm bnyk mase g leh tdo nie..ibu perkemaskan peluk montel ibu nie...hahahah sesedar dah pukul 8.10, melompat ibu bangun...nak masuk bilik air jer, ade atin...so ibu smbg tdo jap kat bilik mak ngah...heheheh x leh buang mase kalau bab tdo nie....

Smp opis jer, baru kul 8.55, adush nk wat per nie, lupe lak PC ibu tgh under construction, kene lak IT exec ibu nie lembab, smp kul 12.00 ibu x leh nk wat keje....erm bosan nyer sepanjang waktu, rase mcm per lah y susah sgt kan.....nyesal lak ibu x amik IT dulu...hehehehe

Sekarang nie ibu, dh free sbb td ibu dah settlekan keje ibu....so skrg mase ibu utk surf internet, cr semula bahan, sbb bahan² ibu smlm dh kene buang ngan IT exec ibu y ngok ngek nie......erm...sesambil tue berborak, tp mcm dah xde hati nk keje, sbb smgt pagi ibu dah di ragut pergi....(hahahah mmg malas nak keje sebenarnyer...)
Free Signature Generator

4 comments:

Zura said...

hahahha...tragis sungguh kan....klau aku pun terus hilang semangat

lannida said...

punye ler panjang ko cite, sampai tido 2,3 x pun ko post gak... mmg terlebih masa tol ko nih ler...

is@r said...

Hi,

Your lil' iman is girl and mine is boy. Hopefully both of them akan jadi org yg beriman. AMIN.

Cheers..
Is

iman said...

zura - hahaha tau xper

idah - mmg free sesangat dah..

is@r - hait, salam perkenalan...amin