ICE AGE 3

Mesti korang semua dah tengok cerita niekan...hehehe kira iman nie mcm ketinggalan skitlah...IMan tgkpun kat rumah jer, ialah sebab ibu ngan ayah skrg tgh worried pasat keselamatan iman dgn penyakit H1N1, so segala aktiviti luar terpaksa di kurangkan...Kalau tak dulu, malam minggu jer ibu ngan ayah mesti bawak iman g tgk mid night dgn sepupu² iman yang lain...tapi skrg ayah ngan ibu ckp mid night kat rumah jer....

Malam tadi iman tgk cerita nie, lek jer dari umah atuk tak tau nak tgk cerita aper, sebab semalam mcm xde cerita sangat, jadi ibu pasangkan iman cerita nie....mmg bestlah cerita nie, x puas tgk sekali...nasib ibu beli DVD, kalau tak iman xleh tgk berulang kali....nnt hujung minggu nie, iman nak ajak sepupu² iman dtg rumah lah...tgk citer nie ngna iman...hehehe bolehkan ibu....

Sesaper y blum tgk citer nie, cecepatlah dapatkan CD@DVD dia ...memang best, bak kate ibu leh release lah tensen....Kekadang tgk kat rumah lebih enjoy sbb bebas skit, leh baring smbl makan kudap²...;p









Free Signature Generator

5 comments:

Zura said...

aku tgk mase part 1 & 2 je...mmg best...kelakar giler..

iman said...

tgklah ra...aku beli DVD 3 in 1, dr part 1 smp part 3..mmg best

zh-ena said...

aku mmg suka tgk cartoon nie..mmg gelak tak ingat la..lucu kan

Jard The Great said...

dah lama nk tinguk.. tp tak berkesempatan lagi.. huhuhu...

chugie said...

aku tak tengok lg waaaaaaaaaaaaaa