JOM G TASIK BIRU....15hb & 16hb



Ok kengkawan iman nak jemput semua jom kiter g tasik biru hujung minggu nie, sebab dekat sini ada memacam aktiviti. Sebenarnya ianya start mlm nie laik dengan pertunjukan wayang padang...cerita aper???? hehehehe mestilah cerita upin dan ipin.....Tayangan nie start pukul 9.00 mlm nie, jemputlah semua kengkawan, jom kiter meramaikan padang....heeheh FOC jer....
Esok ngan ari ahad lak ade pertandingan jet skit, ade gak pertandingan mewarna utk kekanak y suka dan rajin mewarna, ade memacam aktivitlah y di sediakan y pasti mestilah ade makan²...hahahahah Sesape y xde aktiviti dan terasa nak bawak family jenjalan jauh skit, sambil menikmati susasa petang di tasik biru meh lah datang erk....Hahahahah mcm iman nie penaja lak, pada hal iman xde terlibatpun sama ada secara langsung @pun tidak langsung....
Ari ahad mlm lak sebagai acara penutup ade forum perdana sempena kedatangan ramadhan al mubarak...heheehh pada yang tak tau tasik biru nie kat mane, ianya terletak kat area umah iman jer...kat kuang / kundang.....jom kengkawan...

Free Signature Generator


3 comments:

Zura said...

bestnye...selalu ke ade aktiviti cm tue mah...

iman said...

erm...xdelah selalu...aku mcm rase nie 1st time jer...hahaha

iman said...

erm...xdelah selalu...aku mcm rase nie 1st time jer...hahaha