ARI NIE IBU KEJE...

Uish...2 hari duduk rumah, demam alhamdulillah dah kebah skit, tp nie still rase panas badan laik.....cume mls nak lanjutkan mc, nnt keje bertambah, walaupun dah ajar budak kat opis nie ( dah hand over keje) tp x confident nak lepaskan mcm tue jer.....Haaaaaaa seeeeeeeee dah ckp dah, ade jer invoice x settle, keje service report y aku bagi last week pun x settle g, pada hal dah leh jer antar masuk bilik bos.....eeeeeeee makin wat temperature badan aku makin panas......tgk pink copy pun x wat nak antar g akaun department, bila aku tny nape x wat, dia leh jawab x tau.........eeeeeeeeeeeeeeee mcm mane kau nk deliver dgn aman nie.......Tu baru cuti 2 hari, blum 44 hari laik.....eeeeee mase nk deliver iman dulu xdelah rase nk tgglkan keje mcm worried jer, nie aku x yakin langsung......Pagi nie dh puas aku membebel, keje leh siap dlm 15 min , smp laaaaaaaa nie x pas laik kat aku, nak bising bnyk kali...pandai lak dia ckp aku membebel, tp kalau x membebel keje x settle....wargh...tensen nie....

Nsib bos aku mc ari nie, so leh ler aku settlekan keje y patut dah settle nie...eeeeeeeeee kalau koranglah kan korang nak wat per ngan budak mcm nie erk......member opis aku pun selalu kene ngan budak nie, kalau pas keje kat dia, mmg berzaman baru leh siap, leh siap b4 dateline, tetibe jadi overdue lak..........Aku tny member aku aper budak nie wat aku xde?????dia ckp xde wat pepe....dia tny nak wat invoice per laik....tp x watpun....eeeeeeeeeeeeeeee poyossssssssssssss!!!!!!!





Free Signature Generator

3 comments:

Zura said...

kes ko cm zie je mah..

zaza said...

kih kih.. budak baru keja ke tu..??? ko kena la lebih bersabar!!!

apa kata ko bersemuka ngan dia..? ckp apa yg ko tak puas hati dan minta dia ubah...?

tapi, kena ckp elok2 le.. jgn dianggap ko berleter kosong plak!!

iman said...

zura - erm...tp nie melayu ra, payah

liz - erm baru menda, dah dsekat 2 thn keje sini...mmg peel dia mcm nie, dah kene warning letterpun x berubah