NAK CITER PER ERK...

Hehehe xde pepe nak ceritapun sebenarnyer, tapi terasa nak mengupdate blog anak ibu nie....erm pagi nie smp jer opis, tgh breakfast ibu bukalah blog, nak tgk ade per citer best...hua!hua!hua! ibu terbaca satu blog nie tajuk dia " GERAM KAT KORANG BERDUA - IMAH & ZIE"....... ahahahahah patutnyer kalau baca tajuk mcm nie mesti nk tau kenapa kan, mesti rase alamak dah tersilap langkah @ hari wat org terasa hati...tp naper ntah ibu leh gelak + ketawa....wlpn dlm blog tue dh mention jgn gelak + ketawa tp tgk tajuk jer dah wat kitorang gelak....

Sebenarnyer y wat acik zura tue merajuk sebabnyer...semalam mase ibu ,acik zura & acik chugie conference, acik zura bgtau nak kuar mlm nie ngan acik ena, jumper member blogger diorg ain....kitorangpun nyakatlah...naper x ajak kitorang???? kitorangpun kawan blog gak...acik zura mesti dh serba salah time tue...hahahaha sbbkan dh lame x membuli acik zura nie, dan selalunyer asik kene buli jer...so ibu pun per laik join acik chugie nyakat acik zura...memacamlah ktorang sakat dia...smpkan cerita y patut dia tgk tp x dpt tgkpun, ktorang sakat...citer per laik...."Nur Kasih"lah...hahahaha agaknyer itu menambahkan geram + sakit hati acik zura kat kitorang berdua...terus dia blah dr conference.....hahahahahaah lawak tol acik zura nie.......tp y paling lawak ade entry khas lak tue wat ibu ngan acik chugie.....Ra...terima kasih kerana menghargai kami mcm nie, wlpn kami dah wat ko kecik hati tp ko masih beri penghargaan pada kami berdua dgn meletakkan nama kami sbg tajuk utama akhbar ko...;p




Free Signature Generator

4 comments:

chugie said...

hahahha.. tapi best dapat kene kan acik zura tu. ala.. gurau2 manja ngn sahabat.. pe salahnye kn?? x gitu ibu iman??

iman said...

hahaahh setuju tue z...bkn selalu,selalu kiter jer y kene...;p

Zura said...

sudahlah...geram xhilang lg nie...

zh-ena said...

hehehhehee ape2 jea la korang nie