Juaimurah Big January Giveaway!!!

Ok kali nie iman nak cuba nie pulak, iman teringin nak barang² dalam juiamurah nie mcm big tiger playtent tue, kalau iman dapat main dgn adik iman kan seronok...hehehe x pun bath seat tue, sesuai utk adik iman y kecik tue....erm tapi sesaper nak join giveaway nie boleh juz go here,
tapi sesapa nak beli barangpun ok gak, barang kat sini memurah jer.....

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)