R I N D U N Y E !!!!!!!!!!!!!!!!

Free Signature Generator
Free Signature Generator


Free Animated Images

Bissmillahirrahmannirrahim..... rindunya dah lama tak ber blog nie, bz sangat ke hidup sampai takde masa nak update blog.....bz gaklah , dulu anak sorang sekarang dah tiga...ahaks..;p,

Rasa macam² nak cerita, nak share dalam blog nie, tentang apa jadi dlm hidup aku, bertimpa²...hanya Allah sahaja yang mengetahui...Ahaks mcm retis laks, tapi aku hanya hamba Allah yang biasa, masih berpegang pada kata²Nya, Dia tidak akan menguji hambanya di luar kemampuan hamba itu sendiri...

Orait lupakan seketika apa yang terjadi dan bakal terjadi, rindu serindu rindunya kat blog nie, tempat meluah, melahir rasa, syiok sendiri, memacamlah kan... Xcited sgt, sampai blur apa patut aku taip dalam blog nie, cuma nak bgtau orang² kat luar sana, sekarang sy dah jadi bisnesswomen ...pergh ayat dasat tue, heheh niaga kecil² je.....

No comments: